top of page

Tömkörningsclinic 6 septemberVälkommen till en fristående fortsättning på populära clinicen "Tömkörning som rehab och friskvård"!

Denna gång är clinicen uppdelad i två delar där du kan köpa biljett till ena delen eller till hela clinicen (båda delarna).

Del 1 (16:30-18:00)


Vi går igenom grunderna i tömkörning. Vi börjar från början med anpassning och val av utrustning, med både träns och bettlöst alternativ. Vi guidar genom trassliga tömmar och hur du renodlar dina signaler så att hästen förstår dig bättre.

Del 1 passar dig som är ny på tömkörning, som har funderingar kring grunderna eller har tömkört ett tag och behöver tips för att till exempel komma igång med en ny häst.

Del 2 (18:30-21:00)


I clinicens andra del visar vi med hjälp av två demohästar nya övningar för att bygga styrka och koordination.

Vi ger exempel på enkla men effektiva övningar att ta med hem till din egen häst. Vi diskuterar hästens sätt att arbeta med sin kropp och vad som är viktigt att tänka på för att träna hästen hållbart. Vi ger dig verktyg för att själv kunna analysera din hästs förutsättningar och bli din hästs bästa tränare!

Vi rekommenderar att köpa biljett till hela clinicen, för att få ut så mycket som möjligt av kvällen. Det går också bra att bara köpa entrébiljett till del 1 eller 2.


Fram till den 19 juni har vi early-bird-pris på biljetterna till hela clinicen!

Frågor? Kontakta oss på info@stockholmhastutveckling.se
42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page